21 Ocak 2019 | INNOVIA Yazılım Danışmanlık Şirketi, Vodafone Akıllı Köy'de

Deneyimli ve uzman kadrosu ile ileri teknoloji alanında danışmanlık ve yazılım hizmetleri sunan INNOVIA Yazılım Danışmanlık şirketi, Vodafone Akıllı Köy kampüsünü ziyaret etti.

Gerçekleştirmiş olduğu ziyarette TABİT Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Coşkun Yıldırım ve AR-GE Müdürü Orhan Kurt ile iş birliği üzerine toplantı yapıldı. Görüşmelerde öncelikle Türkiye'nin kırsal alandaki ihtiyaçlar doğrultusu karşısında yenilikçi çözümler üreten TABİT Akıllı Tarım Teknolojileri A.Ş 'nin bu zamanda kadar yapmış olduğu uygulama çalışmaları hakkında bilgi verildi. Kırsalı geleceğe hazırlamak en önemli adımların başında tarıma entegre olmuş teknolojilerin küçük aile çiftçilerinin kolaylığını artıran teknolojiler olması gerektiği konuları görüşüldü. Yenilikçi çözümlerin üretileceği uygulamaların konuşulduğu toplantıda fikir alışverişinde bulunuldu.

loT, sunucu yazılımları, danışmanlık ve mobil uygulamalar üzerine AR-GE çalışmaları yapan INNOVIA Yazılım Danışmanlık şirketi ile tarım ve hayvancılığa dair uygulanabilir teknolojiler üzerine konuşuldu.

Yorum Yaz

Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Mesajınız
Resimdeki metni yazınız
 

Yorumlar

Henüz bir yorum yazılmadı.