09 Temmuz 2019 | Karpuzlu Ziraat Odası Başkanı ve Karpuzlu Çiftçileri Vodafone Akıllı Köy` d..

Karpuzlu Ziraat Odası Başkanı Hasan Aydoğdu ve Karpuzlu çiftçileri 9 Temmuz Perşembe günü Vodafone Akıllı  Köy' ü ziyaret ettiler. Gerçekleştirdikleri ziyarette gezen hibrit sağım sistemini, makina parkurunu, bitkisel üretim alanını, akıllı sulama sistemlerini, meyve yetiştiriciliği alanını, gübreleme otomasyonu, fidan yetiştiriciliği ve sağım sistemini yerinde incelediler.

Teknik gezide Tabit Akıllı Tarım Teknolojileri Ar-Ge Müdürü Orhan Kurt, konuklarımıza ilgi alanlarına uygun olarak çalışmaları çiftçilerin nasıl uygulayabilecekleri hakkında detaylı bilgi verdi.

 Vodafone Akıllı Köy ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor...
Karpuzlu Ziraat Odası Başkanı Hasan Aydoğdu ve Karpuzlu çiftçileri gerçekleştirdikleri ziyarette gezen hibrit sağım sistemini, makina parkurunu, bitkisel üretim alanını, akıllı sulama sistemlerini, meyve yetiştiriciliği alanını, gübreleme otomasyonu ve sağım sistemini yerinde inceleyerek, kendilerinin de nasıl uygulayabilecekleri hakkında detaylı bilgiler edinler.Vodafone Akıllı Köy ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor...
Karpuzlu Ziraat Odası Başkanı Hasan Aydoğdu ve Karpuzlu çiftçileri gerçekleştirdikleri ziyarette gezen hibrit sağım sistemini, makina parkurunu, bitkisel üretim alanını, akıllı sulama sistemlerini, meyve yetiştiriciliği alanını, gübreleme otomasyonu ve sağım sistemini yerinde inceleyerek, kendilerinin de nasıl uygulayabilecekleri hakkında detaylı bilgiler edinler.

Yorum Yaz

Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Mesajınız
Resimdeki metni yazınız
 

Yorumlar

Henüz bir yorum yazılmadı.